NORTHERN LIGHT OUTSIDE MY HOUSE

Northen_Light_01 Northen_Light_02Ikväll har jag haft besök av norrsken utanför mitt hus. Trodde knappt mina ögon. Har aldrig sett norrsken innan och trodde i princip att det var omöjligt att se här nere. Stod ute och stirrade upp i himlen jättelänge. Fällde nästan till och med en tår.

Det låter kanske knäppt, men jag sa till Englishman senast igår att en av mina drömmar är att åka upp till Norrland någon gång i livet och få titta på norrskenet. Inte visste jag att jag skulle få uppleva det idag. Utanför mitt hus. Englishman hade varit ute med några vänner på bio och precis innan midnatt ringde han mig och ropade att det var norrsken ute. Hade svårt att fånga det med kameran och det riktigt dansade fram på himlen. Så häftigt.

14 reaktioner på ”NORTHERN LIGHT OUTSIDE MY HOUSE

  1. Så häftigt! Jag såg det jättejättesvagt här i Borlänge, Dalarna, men hoppas att jag kanske får chansen på fredag igen! Det kanske berodde på dis och moln, men är lite avundsjuk på att vi som bor mer norröver inte såg det så tydligt som er! ^^

  2. Du fick ju helt okej bilder på det! På mina försök syns ingenting alls :P Man kan förmodligen se det varje kväll fram till lördag om det är klart väder :D

  3. Såg att du skrev det på Twitter & gick själv ut på balkongen & tittade. Ska väl vara såhär i några dagar nu pga Solstormen som är nu.

  4. Åh så underbart, min dröm har också alltid varit att åka upp i landet och se norrsken. Och att se det utanför sitt hus är helt fantastiskt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.