ON MY DRAWING TABLE

Oil pastells, ink and watercolor on paper. Sara Woodrow, 2015.

Såhär ser det ut på mitt ritbord idag. Fortsätter med att måla en teckning per dag i september. Bara tre dagar kvar efter idag. Har några bilder som inte hunnit komma upp på bloggen än plus att jag missat en och annan dag. 

I stort har det varit väldig bra för att hålla igång kreativiteten och pusha mig själv. Det har kanske inte blivit några mästerverk alla gånger, men det var inte poängen heller. 

Utmaningen startades av min bloggkompis Noor och under instagramtaggen #30daydoodleproject hittar man fler bilder.

2 reaktioner på ”ON MY DRAWING TABLE

  1. Förutom att du inspirerar mig till att fortsätta måla/teckna överlag så är det en specifik sak jag verkligen tänker ta till mig från dig! Och det är att blanda tekniker, i alla år av bildlektioner i skolan osv. får man höra ”idag ska vi måla akvarell”, ”idag är det kol som gäller”… Men åh vad fint och effektfullt det blir när du blandar! Det ska bli min nya regel från och med nu =) blanda mer!

    1. Hej Julia! Vad glad jag blev av din kommentar. Tack! Det tycker jag absolut du ska göra :) Säger som min gamle vän Picasso: learn the rules like a pro so you can break them like an artist.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.