ONE LAST BOOK

Ikväll får du välja så många böcker du vill så läser vi allihop, sa jag till Alfie när det var dags att gå och lägga sig. Jag älskar honom så mycket. Det är alltid annars ”en sista” efter att vi redan har läst den allra sista boken för tredje gången. Han var så nöjd med högen och kunde inte bestämma sig med vilken han skulle börja med.

Stellan och jag hade mysig egentid med sol, stol och pool innan vi hämtade Alfie på förskolan. Älskar honom så mycket. Mot eftermiddagen fick jag samla in alla utesaker för det blåste upp till värsta stormen. Sommaren är kort.

Nu sover båda barnen sött och jag somnar nog snart jag med.

4 reaktioner på ”ONE LAST BOOK

  1. Haha, Alfie! Vilken fin mamma du är som orkar läsa så många. Vi har maxantal på tre böcker per kväll. Annars blir vi aldrig färdiga. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.