ONE YEAR

One_Year
Nu är det exakt ett år sedan vi flyttade in i huset här. Såhär såg det ut första månaden efter att vi flyttat in. Ibland när jag kör hem genom fälten till uppfarten av huset kan jag fortfarande slås av lyckorus. Det finns ett sådant fantastiskt lugn här ute som gör att jag mår bra. Det har kanske inte bara med huset och omgivningen att göra, utan även personliga beslut och händelser som har präglat det här året. När jag tittar tillbaka på det är det med stor tacksamhet i hjärtat.

Blir även lite sentimental. För största anledningen till att jag är så glad nu för tiden beror på mitt möte med Jesus, som jag hade i oktober förra året. Det är kärleken till honom och människor som är meningen med livet. Ville bara säga det också.

8 reaktioner på ”ONE YEAR

  1. Tänk så fort tiden går ändå samtidigt som det känns som att den alltid står still i bloggvärlden. Känns som att det bara var några månader sedan ni flyttade in. Fast det känns ju som att du väntade Alfie för lika lite tid sedan så min tidskompass kan man ju inte lita på ;)

  2. Håller med Sandra, det känns som att det inte alls var längesedan ni flyttade in :)
    Men åh, så fint ni har det. Förstår verkligen ditt lyckorus och din tacksamhet!

    1. Jag tycker också att det känns nyss, samtidigt som det verkligen känns att jag har upplevt alla årstider här nu. Tack <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.