PERFUME PAINTING – VIDEO EDITION

Daisy

Jag fortsätter med mitt målande varje dag i september. Idag spelade jag in en liten film under tiden. Ni får ha egen musik på i bakgrunden. Jag tog nämligen bort ljudet eftersom Stellan satt och kollade på film bredvid. Det lät inte så inspirerande till klippet :) Det är även han som målar med den andra penseln i klippet (om ni undrar vems handen är).

Filmen är ca 2 minuter och spelas upp i realtid. Hoppas att ni gillar den.

13 reaktioner på ”PERFUME PAINTING – VIDEO EDITION

  1. Verkligen kul o se! Du verkar arbeta så lugnt och metodiskt, raka motsatsen till mig. Hade inte ”förväntat” mig det riktigt så extra kul m video :)

  2. Hej!
    Du jag har undrat ett tag (eller när jag sett dina verk) – vad använder du för papper när du kör akvarell? Eller vilken tjocklek? Den här tekniken som i videon har jag provat men det failar pga att pappret krusar sig. Tycker inte jag använder tillräckligt med vatten ens :(
    Har du tips på bra akvarellfärg med? Behöver fylla på, och kan lika gärna köpa nått nytt. Hade skitbra färg i skolan, men den är för dyr för mig privat… :D

    Har ett akvarellblock det fungerar sådär på, men det är limmade blad och jag får inte loss bladen. Provat förskärare mellan bladen, men pappren skivar sig ofta. Trots att det är ett bra märke. Har du nått tips?

    1. Hej! Nu kör jag med ett jättebra papper från Canson. 200g multipack limmat på en sida endast. Köpte det på Panduro. Sedan kör jag med akrylfärger istället för akvarell som jag blandar ut med vatten. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.