PLANTS THAT ARE GROWING AND POST WITH CHARMING ENVELOPES

Befinner mig här i soffläge och väntar in kvällen. Har varit ute i blåsten och vattnat alla växter i trädgården som står under tak och inte får del av det regn som snart lär komma.

En rolig grej är att min gullranka vuxit sedan jag ställde den på den här hyllan. Kollade på gammla bilder igår och då sträckte den sig bara ner till hyllan i mitten. Sådant som jag aldrig hade tänkt på om det inte vore för att jag sett bilderna. Fast det vore kanske konstigt om den inte hade vuxit nånting. 

Behöver plantera om och ge näring till nästan alla mina växter här inne. Är så sugen på att måla taket här också. Kanske något att ta tag i under hösten? Bjälkarna ska få behålla sin fina träfärg och lika så fönsterna, men resten av taket ska målas har jag tänkt.

Blev så förälskad i ett litet kuvert som kom med posten idag. En inbjudan till ett pressevent i höst. Jag har alltid haft dolt nummer så det brukar väldigt sällan vara hemlig post som hittar hem till mig, men detta söta kuvertet hittade hit.

Någon som har tips på vart man kan köpa liknande kuvert? Blev så väldigt förtjust i detta. Perfekt till någon inbjudan eller varför inte till årets julkort? :)

« »