Apropå nåt helt annat. Du måste väl ha sett de här snygga CS Lewis-omslagen? Känner på mig att de kan falla dig i smaken :) 

Hej! De hade jag inte, tack för tipset. Jättefina :)

Hi, I am interested in buying 3 of your painting A4. Watercolor New York/ Deeper thank the ocean/ Rose garden. How much is it sending to Switzerland and is it possible to buy in Euro? Thanks a lot for your answer and congratulation for your work.

Hi! Thank you! :) Yes, I send everywhere and you can pay in Euro via Paypal. My shop only ships within Sweden, so you have to e-mail me at sara (a) woodrow.se to purchase art if you live outside of Sweden.

Hej! Läste någon gång att du redigerade med VSCO? Jag gör också det men upplever att bilderna blir i sämre/dålig kvalité när jag sparar dem och laddar upp blogg eller tumblr… Har du något tips? Tycker nämligen inte att det verkar som att dina bilder tappar kvalité! Tacksam för svar:)

Hej! Det stämmer. De tappar nog kvalité hos mig med men inget jag stört mig på. Man kan välja att spara bilden som Small, Medium och Large, kanske det har någon betydelse? Prova att ladda ner nya appen Priime annars, den har i princip allt som VSCO har men tar inte bort kvalitén på bilderna :)

Hi, I would like to buy some of your images but I’m not sure if you ship to the US?

I do, e-mail me! :) sara (a) woodrow.se

InspirationsmappDu har det så fint! Vet inte om du gjort det tidigare men kan du skriva lite om hur du tänker kring din inredning? Jag tar gärna emot lite inspiration, då jag snart ska flytta till egen lägenhet.

Tack :) Vad kul med egen lägenhet. Jag tänker ganska lika med hur jag inreder till hur jag designar grejer. Att det ska vara cleant, harmoniskt och ha balans :) Jag brukar hitta en färgskala som jag gillar och sedan inreda efter den. Just nu är det väldigt jordnära toner och inte mycket primära färger alls. Det smartaste sättet jag använder mig av är mina egna inspirationsmappar på Pinterest. Där samlar jag fina bilder allteftersom och genom att gå igenom dem titt som tätt ser jag vad jag gillar och influeras av just nu. Ibland är det svårt att veta och sätta fingret på vad man gillar så jag tittar väldigt mycket på inspirationsbilder.

img_3817Men alltså HUR snygga brillor!?!?! VAR köpte du dem? <3

Tack :) Köpte dem på ASOS.

Vilka fina kort! Hur gjorde du dem? :)

Tusen tack! Jag gör nästan alla mina trycksaker i inDesign.

Har du alltid varit troende, är du uppväxt i ett hem där man tror på Gud? Och delar du och din man samma uppfattning?

Jag och min man delar samma tro. Är så glad för det. Jag har i princip alltid varit kristen och min familj likaså. Om jag ska vara ärlig har jag under min uppväxt tänk om mig själv som en väldigt ”bra” och ”fin” kristen. Har gjort så gott jag har kunnat, följt alla regler, men inte alltid vågat stå upp för Jesus. Hade missat så mycket som Jesus har visat mig nu senaste året. Att det inte handlar om vad jag gör, utan vad han redan har gjort för mig. Det känns som om jag har fått tag i det på riktigt även om jag naturligtvis alltid har haft min kristna tro. Tidigare har det ibland varit trögt och svårt att läsa Bibeln men nu går det mycket lättare och jag förstår vad jag läser. Bibeln känns ju annars som väldigt torr och tråkig men det är som om han har öppnat mina ögon och verkligen bor i mitt hjärta. Jag förstår om det kan låta flummigt men jag tror att när jag började förstå det på riktigt blev det så mycket enklare och roligare att leva med Gud. Det är inte heller långt borta utan det är när vi längtar efter honom som han kommer. Älskar det så mycket!!