QUESTIONS & ANSWERS

Q_AHär kommer svar på frågor som har dykt upp bland kommentarerna senaste veckan.

Är du gravid? (Ser så ut på första bilden)

Nej. Tänkte att jag skulle skriva: Obs! Ej gravid, på bilden först för det ser kanske ut så med tanke på hur jag håller min hand.

Din blogg är fantastisk. Du är så otroligt duktig på det du gör. Kan inte du hjälpa till att uppmärksamma Endometrios? En sjukdom som drabbar många tjejer/kvinnor. Mer info finns på min blogg, och uppmärksamheten behövs verkligen! Så många tjejer/kvinnor som blir felbemötta inom vården, så fler behöver information om denna sjukdom för att själva kunna ställa krav på sjukvården.

Gå in på den här tjejens blogg och läs om ni vill veta mer.

IMG_1376.JPGSuperfin (angående min nya klocka)! Funderar på att köpa den själv. Hur stor är urtavlan i diameter? Stod inte på hemsidan :)

De  är 3,5 cm ungefär.

Åh vad fint (angående LOVE-kortet)! Kör du på tjockare papper? Var köper du i så fall det?

Ja. Tjockt papper går att köpa på de flesta ställena som säljer skrivare.

UnderläggAsså jag älskar dina underlägg! Var har du fått tag på dom om man får fråga?

På IKEA. Har inte sett dem på länge där dock, men det finns en i mörkare nyans som är fin också.

Du är grym! Tänker att det måste finnas en del fördelar med att vara sin egen och ha småbarn ändå? Kunna styra och bestämma lite själv när och hur mycket man vill jobba? Å andra sidan stressen att alltid behöva göra lite mer kanske?

Du med :* Ja, det finns otroligt många fördelar. Jag försöker att stänga av på kvällar och helger så att det ska bli stressigt. Det är en jätteviktig grej att lära sig, annars blir det jobbigt. Dock lättare sagt än gjort.

Hej. Jag undrar hur du gör med dina prints. Har du skrivare hemma eller beställer du dem från tryckeri?

Jag får väldigt många mail och kommentarer med just de här frågorna och jag svarar liknande till alla. Jag har en policy att inte ge ut information om mitt företag. Jag har provat olika och lärt mig massor på vägen hit. Inte världens roligaste svar :( Önskar självklart lycka till! <3

Så otroligt vackert (angående Blue Mountain-tavlan)! Älskar den här så mycket <3 känns alltid som att du blir så produktiv när din englishman är bortrest. Eller? Ett plus i saknaden kanske :)

Tack, det är min favorittavla för tillfället och ja, jag får massor med inspiration och framför allt tid när han är borta. Nu har han varit hemma + att vi har haft besök i februari, så jag har hamnat i ett o-flow. Hoppas att det kommer tillbaka snart igen :)

« »