RECEPT SOM MÅSTE SPARAS

Waffles_01
Waffles_02
Waffles_03Idag på lunchen gjorde jag våfflor till alla sjuklingar här hemma. Jag brukar googla samma recept varje gång jag ska göra våfflor, men nu tänkte jag att jag måste skriva ner det här så att jag inte glömmer eller tappar bort det. Den 25:e mars är det ju dessutom våffeldagen :) Viktigare än semmeldagen, om ni frågar mig.

Våfflor är hur lätt som helst att slänga ihop. Smält smöret och vispa ihop alla ingredienser. Done.

Ingredienser:

100 g smör

3 dl mjöl

1 tsk bakbullver

1/4 tsk salt

4 dl mjölk

4 reaktioner på ”RECEPT SOM MÅSTE SPARAS

  1. Men då! Nu skäms jag ju lite att jag alltid köpt pulver man blandar ut… så är det så enkelt! Pannkakssmet gör vi alltid hemma men har av någon anledning fått för mig att det ska vara krångligare med våfflor. Tack för tipset!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.