Idag är det premiär för min nya shop som jag har jobbat med den senaste månaden. Det känns jättekul att lägga fokus på att vara kreativ igen. En av de främsta anledningarna att jag tog en paus 2016 var för att min son Malakai var på väg och tiden räckte helt enkelt inte till. Sedan dess har det dessutom kommit en liten Lovi-skrutt till.

Nytt för den här shoppen är att jag kommer att sälja art prints i storlek 50×70 cm (yaaay!!) samt att man enkelt kan betala med kort i en check out. Jag har även återinfört några av mina gamla motiv från 2015 och 2016 som fanns med innan jag stängde ner min tidigare shop.

Många nya bekantskaper har det blivit sedan dess så för några av er blir detta kanske första besöket i min shop. :)

Nyhet! Six Sunflowers, 50×70 cm, från 2021, hittar man här.

Woman at Gate, 50×70, från 2018, hittar man här.

From Dust 50×70, från 2019, hittar man här.

Alla motiv hittar man här.

Ps. Om sidan inte laddas direkt, ha några sekunders tålamod.