REN, VACKER, BLANK OCH KLAR

Happy_EasterGlad skärtorsdag. Jag sitter med mitt morgonkaffe och ska snart ta mig an dagen. På schemat står handla mat och skicka iväg en födelseaffisch från min shop. Sedan ska jag vara ledig. Englishmans mamma och pappa kommer hit i påsk och på lördag ska vi fira här med min och hans familj.

Nu när påsken står inför dörren tänker jag mycket på det som Jesus gjorde för mig på korset. Jag tänker mycket på den oron som finns i världen och det fruktansvärda som händer med krig och terror. För mig finns det så mycket hopp. Så mycket gott att fokusera på. Jesus är vårt enda hopp och varje gång jag hör om ondskan sätter jag mitt hopp till det goda. Jag har fått en sådan naiv tro till Gud. Men jag har också mycket jag behöver växa i där.

Det är genom att inse att jag gör fel och har syndat som jag kan vända om till Gud. Jag måste dock inse och vilja ändra på mig först. Sen gör han resten. Det är kanske lätt att tro att vi är goda i oss själva, men vi klarar oss inte utan Gud. Och vi får honom tack vare det Jesus gjorde nu i påsk.

« »