RIMFROST

Rimfrost_01 Rimfrost_02 Rimfrost_03 Rimfrost_04 Rimfrost_05 Rimfrost_06 Rimfrost_07 Rimfrost_08 Rimfrost_09

Jag vaknar upp till den allra vackraste av världar. Träden är klädda med rimfrost och solen letar sig in genom sovrumsfönstret. Jag tror aldrig att jag har sett något så vackert i hela mitt liv.

Vi äter frukost, klär på oss våra varmaste ytterkläder och går ut i kylan. Termometern visar kanske 12 minusgrader eller mer. Jag tänker mig att snön ska ligga vit och orörd runt huset, men två små vildsvin har levt rövare under natten och lämnat spår i snön. The naughty pigs, som Alfie kallar dem. Det känns helt bisarrt att vi bor i en skog med ekorrar, skogsmöss och sporadiska vildsvin. Några mer välkomna än andra.

4 reaktioner på ”RIMFROST

  1. Världen är verkligen fantastiskt vacker när den är täckt av snö och frost. Mjuk, tyst och snäll. Bortsett från vildsvinen då. :)

  2. Åh, har du skrivit om onsdagskvällen den 1 oktober någonstans mer än länken? Har jag missat det?:) om inte, kan du inte skriva om det?

    1. Hej! Jag har inte gjort det, men det kan jag absolut göra. Går inte sluta prata om det när jag väl börjar <3 Kram och gott nytt år!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.