Woman at the well, akvarell + tusch på ekologiskt artist paper, Sara Woodrow 2018. 

Detta året har betytt så otroligt mycket för mig i min vandring med Gud. Det är speciellt ett bibelord från Johannes 4:26 som jag aldrig kommer att glömma. Morgonen i juli då jag vaknade kl 04.26 och frågade om det verkligen var Herren som talade med mig. När jag slog upp bibelversen fick jag svaret:

Jesus sade till henne: ”Det Är Jag, den som talar med dig.” 

Denna tavlan är inspirerad från det bibelordet. Den samaritiska kvinnan vid brunnen. Det är bara en av alla bibelverser som jag sparar med mig från året som gått. Tänkte att jag skulle försöka samla ihop några fler. Både från perioder som varit tuffa och när det varit bra. Kanske blir det en samling i en kalender för 2019? :) Nu är det ju inte långt kvar till nästa år. Spännande att se vad det kommer bära med sig. En sak vet jag iallafall, jag kommer inte kunna leva en enda dag utan Honom.