SAKER MAN BLIR GLAD ÖVER

Noa_Relaxation_01 Noa_Relaxation_02 Noa_Relaxation_03Jag vet inte om ni minns ett inlägg jag skrev för några månader sedan om snygga förpackningar? Noa Relaxation är en helt ny dryck av svenska Noa Fridmark med naturliga örter som bidrar till minskad stress och ökad mental förmåga. Den har dessutom vunnit pris som bästa premium-dryck i världens största dryckestävling. Jag skrev om den för att jag tyckte att förpackningen var hur fin som helst och tyckte att innehållet verkade spännande.

Jag blev så glad när Noa Relaxation hittade till mitt inlägg och skickade de här flaskorna till mig idag. Fem stjärnor för god dryck och fem stjärnor för smart marknadsföring. Här kan man klicka in sig för att se vart den går att köpa.

Englishman och jag kom precis hem från ett informationsmöte om internet via fiber. Som ni vet bor vi mitt i skogen och vi hade absolut inte räknat med att få fiber ut hit när vi flyttade in för snart ett halvår sedan. Faktum är att det är ett gäng hjältar i området som bildat en ideell förening och samla ihop hundratals adresser och sedan kämpat för att vi alla ska kunna få fiber ut hit. Hade jag vetat vilka de var hade jag gett dem en puss!

 

« »