SATURDAY THOUGHTS

Lugn lördag i skogen. Tittar till några beställningar från veckan som gått och som snart ska med posten. Känner mig verkligen tacksam över alla vänliga ord som kommit in i samband med att min shop stänger. Hela min mailbox svämmar över av sista beställningar och jag gör mitt bästa för att komma ikapp. 

Lyssnar på musik och skriver adresser. En sak jag lagt märke till under de här sju åren är att det finns väldigt många konstiga gatunamn i detta avlånga land. Det kommer kännas lite tomt utan alla brev. Även om min blogg naturligtvis kommer att vara kvar känns det ändå som slutet av en väldigt fin era. 

Shoppen är öppen under nästa vecka också och så länge lagret räcker gäller 25% på allt. 

2 reaktioner på ”SATURDAY THOUGHTS

  1. Hejsan Sara! Roligt med nya utmaningar men ändå lite tråkigt att du ska stänga shoppen. Jag hoppas du har tid och lust att svara på en fråga :) Jag har planer på att börja blogga igen och bygga en hemsida för mina fotografier och vill bygg en enkel men fin blogg. Såg att du har använt themify och undrar om du tycker det fungerar bra? Jag har inga kunskaper i css och och får inte ordning på min wordpress design (läs sliter mitt hår). Önskar dig en fin kväll och söndag. Hjärtliga hälsningar Johanna Egemar

    1. Hej Johanna! Lycka till med din nya blogg. Jag har haft detta temat i flera år och tycker det funkat fint! ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.