Sthlm_01Åkte till Stockholm igår med min Englishman för en fredagkväll utan kids. Började med att prova skor.

Sthlm_02Det stod mellan olivgröna Huaraches och silvriga Superstars. Vill så gärna ha båda och kunde inte bestämma mig just där och då så gick vidare.

Sthlm_03Till min favoritbutik & Other Stories. Provade några fler skor och kollade på snygga förpackningar och smycken.

Sthlm_04Sedan åt vi middag på ett sushiställe med fejkbetongvägg.

Sthlm_05Kom att tänka på att misosoppa är supersalt när man äter den som förrätt men efter att man slukat i sig sushi och sedan går tillbaka till soppan smakar den nästan bara vatten. Slutsats: måste dra ner på mitt sushiätande.

Sthlm_06Efter middagen gick vi på bio och såg The Revenant. Spoiler Alert! 2 timmar och 40 minuter av Leonardo DiCaprios djupandning och ålning på marken. Utöver det en mycket visuellt vacker film men samtidigt förfärligt brutal. Håller tummarna för att Leo får en Oscar för sin roll. Man vill ju inget hellre. Tycker dock i smyg mycket bättre om Matt Damon i the Martian. <3

Sthlm_07Efter filmen åkte vi hem till Uppsala igen och satte oss en stund på Katalin. De spelade några av mina favoritlåtar och i glaset hade jag en sötsyrlig virgin mojito.

Sthlm_08En perfekt kväll extra allt. Nu har vi fått tillbaka apekatterna från mormor och morfar och ska strax iväg på ett kalas.