SIX PERFECT HANDBAGS

Bags
1. River Island // 2. Asos // 3. & Other Stories // 4. & Other Stories // 5. Asos // 6. H&M

Barnen har precis somnat och jag surfar runt efter en ny handväska. Jag har en ungefärlig bild i mitt huvudet över hur jag vill att den ska se ut. Något i stil med de här. Svart skinn, axelrem och dragsko. De här påminner lite om min ryggsäck som jag köpte i somras och som jag älskar, men jag vill ha en axelväska att växla mellan.

Jag fyller år om en månad så hade tänkt att hitta en perfekt till min önskelista.

8 reaktioner på ”SIX PERFECT HANDBAGS

  1. Din blogg är fantastisk. Du är så otroligt duktig på det du gör.
    Kan inte du hjälpa till att uppmärksamma Endometrios? En sjukdom som drabbar många tjejer/kvinnor. Mer info finns på min blogg, och uppmärksamheten behövs verkligen! Så många tjejer/kvinnor som blir felbemötta inom vården, så fler behöver information om denna sjukdom för att själva kunna ställa krav på sjukvården.

  2. Besöker ofta din fina sida! Nu när du är på jakt efter en ny väska kan jag tipsa om att ta ett span hos annlouiselandelius.com . (ALL). Hennes väskor är superfina & jag tror att hon har några modeller som kan passa din smak?! Jag är dock lite part i målet då det är min syster…, men hon är en ung talangfull designer, precis som du!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.