Första veckan på sommarlovet inledd och jag börjar natten med att ligga vaken efter en mycket trevlig grillmiddag hos fantastiska vänner. Vet inte om det var en alltför stark kopp te eller om jag bara tänker för mycket just ikväll som gör mig sömnlös? Jag har så mycket inom mig nu så jag tänkte lätta på mitt hjärta och berätta vad som gömmer sig där inne. Det är delvis en sorg men mest en otrolig förväntan. Nöd är kanske ett bättre ord.

Tänk om jag visste att tiden snart var slut. Hur snabbt skulle du vända om om du visste? Skulle du veta hur man gör? Skulle du veta att det behövs. Jag är ju en god människa innerst inne. Men sanningen är den att vi alla har missat målet. Ingen når dit av sig själv. Alla har syndat och saknar härligheten från Gud.

Innan Han väckte mig och visade mig att han verkligen fanns där för drygt 6 år sedan, var jag helt ovetandes om att jag kunde bli förvandlad av honom. När folk pratade om den förvandlingen trodde jag att den bara hände för vissa personer som verkligen behövde förändras, eller något som man bara säger och absolut inte något som kunde eller skulle hända för mig. Jag var ju en jättekristen fin tjej som aldrig hade gjort några riktigt ”stora” synder.

Inte visste jag att det inte var jag själv som behövde göra bättre hela tiden. Sluta med saker som jag visste innerst inne var fel. Försöka och försöka tills det inte var någon mening att försöka längre. Alla gör vi ju saker trots att vi vet att det är fel. Det måste ju gå att sopa under mattan, vi är ju bara människor.

Men Jesus förvandlar och sätter oss fria!! Jag får leva som om synden inte existerar! När jag håller mig till Kristus och låter hans Ande leda mig. Känner enorm tacksamhet för allt han gjort i mitt liv. Under min vandring inser jag mer och mer mina fel och brister, men i hans kärlek och nåd finns ständig förlåtelse. Mycket i den här världen strävar efter sin egen vinning, som till slut leder till att vi dör. Men i Kristus dör jag från mitt eget och vinner LIV istället!!!!! Detta är så stort att det inte går att beskriva! Det är inte bara efter det här jordelivet, det är här och nu!! Och den förvandlingen är för ALLA som tagit emot Honom! Den var för mig!!