SNOW

snow_01snow_02 snow_03 snow_04 snow_05 snow_06Idag när vi vaknade hade det kommit massor med snö till Alfie och Stellans stora förtjusning. Efter frukost tog vi på oss ytterkläder och gick ut i det vackra vinterlandet. Älskar det här huset lite extra när det är såhär vackert.

Något som inte är lika skönt är att klä på ytterkläder på barnen med en stor mage i vägen.  Det är verkligen sjukt jobbigt. Alfie klarar sig själv, men Stellan vill gärna ha hjälp med allt. Glömmer alltid att man inte får sätta på sig sina egna kläder först också. V A R M T ! Vill inte ens tänka på hur det ska gå hela januari och februari till förskolan. För någon tidig vår vågar man ju inte hoppas på.

Men inte ska man klaga över småsaker när det är såhär vackert. Nu ska jag fixa lunch och sedan lägga mig och vila på soffan. Kanske ändra om lite i vardagsrummet om jag orkar. Fin onsdag på er!

4 reaktioner på ”SNOW

  1. Du är så duktig som kämpar på så tappert, det är tufft med två barn och dessutom vara gravid! Måste vara stressigt värre! Mina två troll som nog är i liknande ålder som dina, ska dessutom ha 100 % rättvisa. Sätter jag på 2,5-åringen skor ska jag göra det på min 5-åringen också. Sådeså. Allt går ju inte som en dans om man säger så! Men de är värda allt och lite till. Nästan overkligt stark kärlek man känner för sina barn❤️ Grattis till graviditeten och en styrkekram till dig❤️❤️❤️

    1. Du har så rätt, hur jobbigt det än är ibland så finns det alltid nåd från ovan, tycker jag. :) tack desamma kära Mia ❤

  2. Pepparkakshuset! Vilket datum är bebisen beräknad att komma? Sista månaderna är ju rätt sega alltså. Hoppas du får må bra!

    1. Slutet på mars. Hoppas det jag med. Nu känns det helt ok men man blir ju tyngre och tyngre varje dag. Hoppas att det går fort. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.