STUDIO LOVE AND TINY BABY TOES

Idag har jag fixat och städat i min ateljé. För första gången på jag vet inte hur länge har skaparlusten kommit tillbaka. Jag visste ärligt talat inte om den skulle komma tillbaka alls så det känns väldigt kul.

Har ställt in alla färger och penslar som övervintrat här hemma men inte hunnit måla något än.

Har ju dessa små fötter som måste hinnas gosa med också. Prio ett!

8 reaktioner på ”STUDIO LOVE AND TINY BABY TOES

 1. Ååååh vilken underbar ateljé! Ser så mysigt ut. Och vad härligt att skaparlusten är tillbaka, jag älskar den känslan när man känner inspirationen återvända :D

  1. Ja, den är verkligen välkommen tillbaka :) Hoppas allt är fint med dig och att inspirationen är nära till hands! Kram

 2. Hej Sara!
  Har du sett ”Monthly Makers”? antagligen har bara jag missat.. Jag ska lätt hänga på, tyckte torsdagstemat var så kul :)

  hoppas att allt är gott med dig och din fina familj!

  Emilia

  1. Hej! Ja, det har jag sett :) så bra grej! Kul att du hakar på. Här är allt väl. Hoppas bra med dig också! Kramar

 3. Så härligt att du har fått skaparlusten tillbaka! :) Jag har en fråga: Jag vill i framtiden jobba med att illustrera barnböcker och måla egna tavlor – tror du att Beckmans kvällsskola passar mig? Jag vet att du har gått där och är sugen på att gå där själv.

  1. Hej! Jag tycker att Beckmans är toppen. När jag gick där jobbade jag med reklam och grafisk design och hade det som inriktning. Det går ju lite hand i hand allt det kreativa men det kan hända att det finns utbildningar som passar konst och illustration bättre. Lycka till! :)

   1. Tack så mycket för svaret! :) Ja, det verkar vara en ganska reklam-inriktad linje. Vad fick du göra på utbildningen? Du blev ju illustratör, designer och konstnär därefter men det hade kanske inte så mycket med den utbildningen att göra?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.