STUDIO LOVE // NEW ART

Studio_Love_01 Studio_Love_02 Studio_Love_03 Studio_Love_04 Studio_Love_05 Studio_Love_06
Spent the day in my studio and painted some new art.

Idag spenderade jag nästan hela dagen ute i min studio. Målade på två nya tavlor och lyssnade på musik i min ensamhet. Här ser ni hur en av dem blev. Jag fick slut på svart färg så den blev inte helt som jag hade tänkt mig. Fick improvisera och använda mörkblått istället. Det har nästan blivit så att jag missbrukar svart när jag målar. Slösar med den och häller alltid upp mer än vad som går åt. Måste försöka lära mig att uppskatta hur mycket jag behöver så att den räcker längre.

10 reaktioner på ”STUDIO LOVE // NEW ART

  1. Alltså älskar din konst! Superfin! Måste hetsa på lite med att tapetsera om hemma så att de två fina printsen av dig kan komma upp på väggen!

  2. Vacker!
    Gör själv samma sak när jag målar, häller alltid upp alldeles för mycket färg som jag sedan inte använder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.