TAGEN AV HIMLEN

Skådade en sådan otroligt vacker solnedgång förra veckan. Jag och barnen sprang ut för att titta. Den här torra sommaren har inte bjudit på en enda dimmig vy så detta var något utöver det vanliga. Solen hade som ett litet hål i molnen vilket gjorde att de lyste upp något alldeles extra.

Det är alltid vackert att titta ut här och dimman brukar vara min favorit. Solnedgångar ser man ju lite nu och då, men denna var bland de vackraste jag sett.

När jag flyttade hit undrade jag om jag någonsin skulle kunna se mig mätt på denna vy. Men har kommit fram till att den aldrig går att tröttna på. Oftast går den bara förbi mig men ibland bjuder på den sådana här överraskningar.

Funderar just nu på himmelriket och hur det nog inte alls är så som jag tänker att det är. Mitt hjärtas bön är att det ska uppenbaras för mig mer. Jesus kommer att komma tillbaka snart och jag längtar efter att han ska uppenbara sig för mig mer. Ber att jag ska se honom och endast honom! Jag behöver ständigt komma tillbaka till detta.

Det handlar inte ett enda dugg om att få ära i den här världen. Helt tvärt emot vad jag strävat efter. Helt tvärt emot vad jag visat som exempel. Allt vad jag är och gör måste peka på honom! Gud hjälp mig.

”Hur skall ni kunna tro, ni som tar emot ära av varandra och inte söker den ära som kommer från den ende Guden?”

‭‭Joh ‭5:44‬ ‭

”De frågade honom: ”Vad skall vi göra för att utföra Guds gärningar?” Jesus svarade: ”Detta är Guds gärning, att ni tror på den som han har sänt.””

‭‭Joh‬ ‭6:28-29‬

« »