THE BIG LAUNCH

Idag lanseras mina nyheter för Kosta Boda på Formex i Stockholm. Nyp i armen, osv! :) Är så tacksam för det här samarbetet och jätteglad för hur de nya glasen och karaffen blev. Har verkligen jobbat med det så länge och in i minsta detalj. Det känns nästan overkligt att se nu.

Tänkte bara tipsa om att montern ligger på plats B01:31 om man har vägarna förbi och jag är där imorgon, torsdag.

4 reaktioner på ”THE BIG LAUNCH

  1. Kul… kom tillbaks till din blogg bara för att jag fick ett föreslaget inlägg på FB. Kände direkt igen stilen… att det skulle vara din flickor…

    Kul att det gårdå himla bra!

    Min blogg får inte mycket kärlek längre dock. Migrerar nog till annan domän om jag tar upp det igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.