THE CHOCOLATE MOLECULE

Chocolate_Molecular_01 Chocolate_Molecular_02Idag har jag uppdaterat min shop med ett chokladprint som jag har gjort med tanke på dagens tema ”kemi”. Tycker att den passar så fint på min nya vägg. Molekylen föreställer teobromin från kakaobönan, som i sin tur är den viktigaste ingrediensen i choklad. Nördigt kanske, men temat var ju kemi :)

Om man vill ha sin egen finns den 50 numrerade och signerade exemplar i min shop nu. För att beställa mejlar man sin adress till mig på smamblogg(a)gmail.com

Fler bilder på temat kemi finns under taggen #torsdagstema på Instagram.

6 reaktioner på ”THE CHOCOLATE MOLECULE

  1. Vad snygg! Jag har funderat på att köpa halsband med den molekylen, eller med serotonin :) Om jag hade en riktig kaffeälskare i min närhet så skulle jag måla koffeinmolekylen på en kopp och ge bort!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.