The_Front_Of_The_House_01The_Front_Of_The_House_02Nu i sommar har jag med små medel gjort om vid trappan till entrén av huset. På första bilden ser man hur det såg det ut innan vi åkte på semester och innan jag startade. På den andra bilden ser ni hur det ser ut nu.

Jag började med att rensa bort ogräset mellan stenarna och ta bort gräs precis bredvid trappstegen. Det är en ganska svår trappa att jobba med eftersom den är lite skev på sina ställen så jag fick jämna till marken precis bredvid och efter det ställde jag dit två blomlådor från Stenbolaget i sten.

När jag flyttade in för två år sedan hade jag två trälådor där men de höll endast i en säsong och sedan dess har det sett väldigt ledset och tråkigt ut precis vid trappan.

The_Front_Of_The_House_03Dessa är i granit med ett hål borrat i botten. Jag tänker byta blomarrangemang efter humör och säsong och förhoppningsvis håller dessa livet ut.

The_Front_Of_The_House_04Nu har jag bland annat planterat lavendel.

The_Front_Of_The_House_05Och något som klänger.

The_Front_Of_The_House_06The_Front_Of_The_House_07Fick i vanlig ordning hjälp med stylingen av apekatterna. Bredvid den högra krukan ska jag plantera en eller två buskar men det får kanske bli senare i höst eller nästa sommar. En sak i taget. 

The_Front_Of_The_House_08
I samarbete med Stenbolaget.