THE ONLY THING THAT MATTERS

The_Cross_01 Jag vet inte riktigt hur jag ska börja. Den senaste veckan har jag gått igenom så mycket i mitt liv med Gud och jag vill inget hellre än att dela med mig om allt som händer. Därför är min bön att du som läser detta just nu ska få något från Gud. En känsla av frid eller en tankeställare.

Förra veckan var jag med om något av det vackraste och största mirakel som finns. En vän som tagit emot Jesus efter att ha nått absolut botten i livet, fick döpa sig i vatten och lämna allt skräp och synd bakom sig och börja ett helt nytt liv ren och skuldfri inför Jesus. Jag såg med egna ögon hur känslor av oro, skuld, hemska tankar och beroenden försvann på en sekund. Enormt stort.

Efter det har jag funderat så oerhört mycket på det här livet och vad som händer efter. Vad som verkligen, verkligen är viktigt och som jag inte vill missa för all rikedom, falsk lycka eller framgång i detta livet. Det enda som betyder något är Jesus. Han har tagit på sig allt för att jag ska kunna spendera evigheten tillsammans med honom.

Det finns inget jag kan göra för att få någon annan att inse detta. Jag kan bara berätta vad han har gjort för mig så gör han resten med dig. Det handlar om att tro. Fråga honom om han finns.

”This is how much God loved the world: He gave his Son, his one and only Son. And this is why: so that no one need be destroyed; by believing in him, anyone can have a whole and lasting life. God didn’t go to all the trouble of sending his Son merely to point an accusing finger, telling the world how bad it was. He came to help, to put the world right again. Anyone who trusts in him is acquitted; anyone who refuses to trust him has long since been under the death sentence without knowing it. And why? Because of that person’s failure to believe in the one-of-a-kind Son of God when introduced to him.” Joh 3:16-18 MSG

« »