Malakai har så många gulliga ord som han säger nu. För några veckor sedan började han säga ”fluga”, men när han säger det låter det ”uuuu-ga”. Eftersom vi bor på landet och det råder flugtider säger han det nästan jämt. ?

Ett annat favoritord är gurka, men då låter det ”kkkkrr-ka”. Han har fått öva på gurka eftersom det var en av mina odlingar nu i sommar. Jag hann dock nästan inte äta en enda fullvuxen gurka eftersom min lilla miniträdgårdsmästare ständigt var där och norpade.

Mina älskade grabbar. Världens finaste skara, om ni frågar mig.

Alfie har precis haft sitt livs första hemläxa från skolan. Helt otroligt. Kan inte fatta att jag är den som sitter och läser läxor. ? Stora grejer alltså.

Stellan är alltid glad. Säger alltid snälla saker och är bara lycklig för livet, känns det som. Han skriver egna låtar och ritar antingen spindelmannen eller batman.

Englishman och jag har firat 10 år som gifta. Sådant som slinker förbi när man inte uppdaterar sin blogg varje dag längre. Vi var iallafall i Riga och delade med oss om honom som har våra hjärtan i evigheternas evigheter.