VAD LIGGER PÅ MITT HJÄRTA?

the_desires_of_your_heartSeptember börjar närma sig sitt slut och hösten kom som ett brev på posten imorse när jag vaknade. Bilen hade fått sig en gratis biltvätt efter nattens hårda regn. Senaste månaden har jag tänkt på den här psalmen från Psaltaren 20:4. Vad ligger i mitt hjärta och vilka planer har jag?

Jag har blivit lite mer frånvarande från saker som tagit mycket tid i min vardag tidigare år. Som till exempel att vara ständigt uppkopplad eller titta på film och serier. Även mitt kreativa flöde har legat i vila. Det här året har jag knappt skapat någonting. Har nästan vilat från allt utom det som betyder allra mest.

Jag vet inte om det har märkts. Skickar ju uppdateringar här med jämna mellanrum eftersom jag älskar det här stället. Jag har funderat på vad jag lägger min tid på och vad som ligger på mitt hjärta. Jag har kommit fram till att det som verkligen fångat mitt hjärta är kärleken till Jesus. Så har det varit det senaste året och allt jag någonsin behöver finns inräknat i det. Precis allt.

« »