VAD LIGGER PÅ MITT HJÄRTA?

the_desires_of_your_heartSeptember börjar närma sig sitt slut och hösten kom som ett brev på posten imorse när jag vaknade. Bilen hade fått sig en gratis biltvätt efter nattens hårda regn. Senaste månaden har jag tänkt på den här psalmen från Psaltaren 20:4. Vad ligger i mitt hjärta och vilka planer har jag?

Jag har blivit lite mer frånvarande från saker som tagit mycket tid i min vardag tidigare år. Som till exempel att vara ständigt uppkopplad eller titta på film och serier. Även mitt kreativa flöde har legat i vila. Det här året har jag knappt skapat någonting. Har nästan vilat från allt utom det som betyder allra mest.

Jag vet inte om det har märkts. Skickar ju uppdateringar här med jämna mellanrum eftersom jag älskar det här stället. Jag har funderat på vad jag lägger min tid på och vad som ligger på mitt hjärta. Jag har kommit fram till att det som verkligen fångat mitt hjärta är kärleken till Jesus. Så har det varit det senaste året och allt jag någonsin behöver finns inräknat i det. Precis allt.

6 reaktioner på ”VAD LIGGER PÅ MITT HJÄRTA?

 1. Jag kommer in hit ofta sen du började skriva mer om din tro. Du har en gåva. Du når fram med din tro genom dina ord och jag önskar du skrev fler inlägg om det. De är för få <3

  Jag var ganska troende fram till 23 års åldern sen tappade jag bort mig. Aldrig trott helt och fullt men ganska om man nu kan säga så :) min personlighet är sån att jag sällan bara kan lita måste ha svar på allt det är väl där problemet ligger. Är 34 nu, nånstans ligger tron därinne. Dina inlägg är det enda på väldigt många år som jag känner väcker liv i den delen av mig.

  Din vackra grafik med bibelord fäster jag alltid på mitt skrivbord och tittar på dagligen. Hoppas det är oki. Gör nog detsamma med denna. Du hittar så fina ord – de gånger jag försökt läsa bibeln är det så tråkigt :( ovärderligt då att du tar fram såna här passager som rör vid hjärtat!

  Hade du velat utveckla det du skriver om att ägna dig åt annat än serier/sociala medier osv ? Jag har nämligen gjort detsamma i ett försök att hitta till mer äkta saker men det händer inget…hur gör du?

  Kram Louise – tack för allt!

  1. Hej Louise!

   Blev så glad och rörd när jag läste din kommentar :’) Jag ska utveckla. Det började med en bön från mitt håll. Innan Gud fick tag på mig, eller vad man ska säga, kände jag verkligen inte för att varken be länge eller läsa Bibeln, men jag hade absolut en hunger efter att få tag på Gud. Så jag började be ”Gud, låt mig få tag på dig på riktigt. Ge mig en längtan efter bara dig och inget annat”. Det är lite läskigt att be det nästan, för när jag gjorde det kändes det verkligen inte så. Det tog nästan ett år innan jag fick tag på det och mötte honom på ett sätt som gjorde att inget annat ”drog” i mig på samma sätt som tidigare. Han blev helt plötsligt det viktigaste och det vackraste av allt. Kunde inte för mitt liv förstå hur någon kunde bry sig och älska mig så otroligt mycket. Mig liksom? Men jag har insett nu att det ligger en enorm kraft i namnet Jesus, han kan förändra ett hjärta på en kväll!

   Ber att du ska få det också <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.