VAD MYCKET EN VÄN BETYDER

Sista minuterna av februari är här och jag ska strax krypa till kojs. Har lämnat Englishman på Arlanda idag för jobb så ska vara själv i några dagar nu. Har haft en väldigt tuff förra vecka så denna veckan ska jag bara ta det lugnt och lägga mig tidigt. Går bra hittills. :/

Blev så fantastiskt glad idag när en av mina bästa vänner, som inte bor i Sverige längre, överraskade mig med att plinga på dörren till 15-fikat. Blev så chockad och lycklig. Tänk vad en stor kram och att prata med en god vän betyder mycket. <3

Bilderna är från februari via min Instagram. Följ mig gärna där: @smamie

3 reaktioner på ”VAD MYCKET EN VÄN BETYDER

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.