VÄLKOMMEN TILL MIN NYA BLOGG – 10 ÅR SENARE

10_YearsIdag har jag bloggat i exakt 10 år. TIO ÅR! Helt galet. Ett hav av noteringar, bilder och minnen från 1/3 av hela mitt liv. Både viktiga och helt vanliga dagar. Älskar att jag kan gå tillbaka i tiden och minnas vad som hänt ett precist datum, nästan varje dag de senaste 10 åren. Dagen då jag  blev ihop med Englishman, då vi gifte oss, flyttade till England, flyttade hem igen, fick Alfie, fick Sellan, osv.

Tänk om jag hade vetat vilken resa det skulle bli när jag skrev mitt första intetsägande inlägg sista oktober 2005. Är så tacksam till den här bloggen, för alla fina människor jag lärt känna och erfarenheter den gett mig.

Vill från djupet av mitt hjärta säga tack till alla er som kikar in här och läser. Det betyder så mycket.

11 reaktioner på ”VÄLKOMMEN TILL MIN NYA BLOGG – 10 ÅR SENARE

  1. Jag kan faktiskt ångra att jag slutade. Har dock skrivit riktig dagbok i pappersform i snart tio år. Bra sen när en blir gammal och gaggig. :)

    1. Åh, det är bra gjort. Har också en pappersbok där jag sparat personliga grejer som betyder mycket. Kul att bläddra i den ibland. Saknar också din blogg <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.