VARDAGEN

Nu har jag snart varit trebarnsmamma i en hel månad. Hittills går det bra tycker jag. Har glömt skötväskan två gånger men har inte missat så mycket annat. Sätter mobilpåminnelser på allt och det har räddat mig några gånger! 

Har köpt mig ett nytt hårspänne från ASOS. Är helt såld på håraccessoarer för tillfället. Önskar att jag hade tid över till att gå till frissören också, eller bara tvätta håret, men det kommer kanske.


Svängde förbi min kära mamma med blommor idag. En annorlunda hortensia från lokala blomsteraffären. Mycket fin tyckte jag. 


Och älskade lilla Malakai har gjort premiär i sitt babygym. Lite spännande men kanske inte fullt brukbart än. På fredag blir han en månad. 

7 reaktioner på ”VARDAGEN

  1. Hej fina. Konstig fråga kanske men jag undrar om du vet material man kan måla akryl på som ej är uppspänd på Canvas, målar tavlor som jag vill rama in men finner inga dukar på rulle. Tack för en bra blogg.

  2. Wow! Vad tiden går fort! Fortsätt å bara njut, håret kan tvättas nån annan dag! :-* Ser skitsnyggt ut med hårspännet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.