WATERCOLOR NEW YORK

New York, watercolor and ink on watercolor paper. Sara Woodrow, 2015.

God kväll. Sitter med koftan på i soffan och njuter av kvällens lugn. Har haft två pausdagar i min septemberutmaning men idag körde jag igång igen på temat ”något jag alltid velat”. Att åka till New York är en sådan sak. Hoppas att kunna förverkliga den drömmen en dag.

17 reaktioner på ”WATERCOLOR NEW YORK

    1. Men åh, tack :) yes och yes! Men man får maila sin beställning direkt till mig för systemet fixar bara till Sverige än. Kram

  1. Shit så snyggt! Och va, har du inte varit i New York? Det har ju inte jag heller men det kändes bara som en stad som du skulle älska så jag tänkte att du varit där mängder med gånger :)

  2. Åh, ja, vad glad jag blir! Jag har letat efter snyggt NYC-motiv att hänga på väggen länge nu. Jag och min kille blev ett par där för 9 år sen och bodde sen där tillsammans till en början. Så himla fin! ❤

  3. Snyggt målat ju! Jag tänker direkt på typ laptop-fodral eller smarttelefon-skal. Det där motivet skulle passa jättebra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.