YOU COULD BE ANYTHING

Lightbulbs_01 Lightbulbs_02 Lightbulbs_03
You could be anything. Acrylic and ink on watercolor paper. Sara Woodrow, 2015.

God kväll. Jag håller på att förbereda inför morgondagens frukost och ska strax gå och lägga mig. Var ute och gick en lång promenad idag med Alfie och Stellan och känner mig helt färdig från all frisk luft nu. Blir alltid trött av frisk luft, är jag normal (Hej Bullen)? Efter att kidsen hade somnat såg jag världens största regnbåge utanför huset också. Hade det inte varit för att Stellan smyger ur sin säng hade jag sprungit ut och fotat. Var så vackert.

Nä, nu fixa färdigt. Sen sova.

2 reaktioner på ”YOU COULD BE ANYTHING

  1. Du är så oerhört duktig på vad du gör. Så otroligt fint nytt verk! Hade gärna sett den i shopen snart! ;) Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.