?34?

Idag fyller jag 34 år! Så märklig ålder. Låter så gammalt mot 33, visst? Eller så är det bara jag. Brukar inte ha åldersnoja, men helt plötsligt slog det mig. Kanske är det just vid 34 då det slår om? Känner mig iallafall väldigt glad och tacksam. Har precis fått världens godaste (ingen överdrift) skaldjurspasta till lunch av Englishman och imorse fick jag presenter och tårta på sängen. Bland annat den här fina klockan med mina initialer och allt. 

Snart ska jag på mitt sista MVC-besök innan BF och efter det ska jag hämta apekatterna för att fortsätta firandet. Marängsviss, remember! Sååå gott. :) Det får man väl äta hela livet, hur gammal man än blir.

7 reaktioner på ”?34?

  1. 34 låter verkligen så mycket mer än 33. Jag får ofta fundera på hur gammal jag är. 34 stämmer liksom inte riktigt överens med min självbild. :) Låter som du hade en fin födelsedag!

  2. Grattis Sara! Wish you a wonderful year ahead, especially with the new baby arriving soon now :)
    I think you have a point about 34, I had a similar feeling last month on my birthday, too! Plus I spotted my first white hair just the day after, paaaniicc! :O

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.