A ROOM WITH NO TABLE

Today_01När Stellan lärde sig att klättra på precis exakt allt i början på året bestämde jag mig för att ställa undan vårt glasbord som vi haft som soffbord i flera år. Har haft något gästspel av annat bord ett tag men som jag inte alls gillar längre. Stellan har kommit över sin klättrarperiod nu och jag börjar bli sugen på att ställa hit ett bord igen. Nu tar jag fram en pall på kvällarna om jag vill ha något att ställa min tekopp på. Det blir lite drygt i längden. Har dock ingen som helst aning om vad jag vill ha här inne.

Today_04En ny lampa har kommit upp sedan sist iallafall. Det var inte helt lätt det heller, men älskar denna!

4 reaktioner på ”A ROOM WITH NO TABLE

    1. Tack för att ni kom ♡ Har fått lampan av mina föräldrar som i sin tur fått den. Den är riktigt gammal :) Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.