FATHER’S DAY BREAKFAST ORDER

Fathers_Day_Breakfast_OrderGlöm inte bort fars dag i morgon. Alfie och Stellan ska få agera kypare när Englishman vaknar. Har gjort en fars dag-meny liknande en jag hade från förra året och skrivit ut på tjockt papper. Går ju utmärkt att göra för hand också om man vill härma idén. Blev uppskattat förra året så hoppas det blir det även imorgon.

2 reaktioner på ”FATHER’S DAY BREAKFAST ORDER

  1. Hejsan Sara! Vilken fin idé. Har kikat runt på din blogg utan att få svar. Jag är nyfiken på om du skriver ut själv eller använder ett tryckeri för att trycka dina prints? Kanske en yrkeshemlighet. Själv har jag nämligen provat anlita ett par tryckerier men får inte det resultatet jag vill.

    MVH Johanna

    1. Hej! Många tryckerier kan erbjuda testtryck, så fortsätt att kolla runt och ge dig inte förrän du är nöjd :) Jag har provat mig fram. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.