A SATURDAY IN NOVEMBER

Sat_Nov_01Denna lördag i november började med att hitta den perfekta platsen till fågelholken som vi fick i inflyttningspresent av Josef förra helgen.

Sat_Nov_02 Detta trädet, som man kan se från köksfönstret, fick det bli.

Sat_Nov_03 Alfie hjälpte till att fylla på med mat.

Sat_Nov_15Jag fotade men hamnade med på en bild jag med.

Sat_Nov_05 Sista lövhögen från förra veckans höststäd försvann också.

Sat_Nov_06När det blev dags för lunch lagade Englishman räkpasta med avokado- och spenatsås. Recept hittat i ICA-appen.

Sat_Nov_07  Efter lunch gick Stellan och la sig så jag och Alfie bakade bullar till morgondagens gäster.

Sat_Nov_08 När Stellan vaknade igen fick han ett äpple. Han ville ha en stor maräng, men någon måtta får det va.

Sat_Nov_09Englishman dammsög, som man ju måste göra när man ska få gäster. Alfie kollade iPad under tiden som bullarna jäste.

Sat_Nov_10 När dom var klara skulle dom provsmakas.

Sat_Nov_14 Efter fikat lektes det ”kasta apa på kylskåp”. Den går ut på att man kastar en apa med magnetiska händer och ben mot ett kylskåp. Leks ofta i vårt hem.

Sat_Nov_12 Efter ap-leken spelades det piano.

Sat_Nov_13Under tiden som jag frös in bullar tog Stellan med sig paketet med fryspåsar in till vardagsrummet. Där drog han sedan ut alla påsar över hela golvet. Resten av kvällen gick åt till att rulla ihop kilometervis med påsar från golvet.

10 reaktioner på ”A SATURDAY IN NOVEMBER

 1. Hej! Tallriken på en av dina bilder är misstänksamt lik en Sarjaton mattallrik, men när jag (förgäves) letat efter den i olika affärer så är den enda mattallriken jag har hittat i den serien helvit, utan mönster… Så om jag sett rätt undrar jag VART i hela världen du har hittat den??

 2. Åh, vilka fina bilder du tar!
  Och maten! Ser ju supergott ut. Måste kolla upp det receptet.
  Och va härligt att ha ett piano i huset. Hade mina föräldrar också fram tills för år sen. Tyvärr tog de bort det i samband med renovering. När jag får ett eget hem ska jag skaffa mej ett igen. :)

  1. Tack :) <3

   Ja, ett piano växte jag också upp med och mina föräldrar sålde det när vi flyttade för 10 år sedan. Det var faktiskt därför jag bestämde mig för att ha ett nu när jag själv har ett eget hem :)

 3. Så roligt att få en inblick i ditt liv på det här sättet. Älskar bilden på Stellan när han vill ha en maräng, han ser både så stor och liten ut på samma gång :)

  Roligt att du gillade pinterestguiden! Säg gärna till om du kommer på något som ska vara med – annars får vi göra ett avsnitt om det längre fram ;)

  1. Ja, han har precis börjat sitta på den där stolen. Han är lite för liten för den egentligen och borde sitta i sin babystol, men han vill verkligen vara en stor pojke. Sötnosen :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.