WHAT MOOD I’M IN

What_Mood_Im_In_01 What_Mood_Im_In_00  What_Mood_Im_In_02Idag har jag målat två färgskalor inspirerade av färgerna i de här två inredningsbilderna | 1 | 2 |. Jag är riktigt sugen på att göra om nästan varenda vägg här hemma, men det är enklare sagt än gjort. Nu i höst har jag fokuserat mycket på jobb och hamnat efter med en del saker jag vill göra här hemma. Köket har fått sig en omgång färg och näst på tur är matrummet. Det skrev jag om för ett litet tag sedan att jag höll på med. Men det var lögn. Har inte kommit någon vart alls med det :((((((

5 reaktioner på ”WHAT MOOD I’M IN

  1. Men man hinner ju inte allt mellan barn, jobb, familj, söndagar, vänner och allt det där man VILL men som så ofta får prioriteras ned på listan.. Du är väl inte för hård mot dig själv?

    Ta hand om dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.