LET’S TALK HAIR

Long_Hair_Dont_Care_01 Long_Hair_Dont_Care_02 Long_Hair_Dont_Care_03Igår bokade jag klipptid. Blandade känslor. För ungefär tre år sedan klippte jag av mig håret riktigt kort och det har tagit fram till nu att få det så här långt. Jag har klippt det kanske en gång per år bara för att det ska se friskt och fint ut. Jag tänker göra samma sak nu. Klippa bort det som är slitet och sedan fortsätta låta det växa. Helt galet att det vuxit ut igen när jag tänker på det. Det trodde jag aldrig när det var som kortast.

2 reaktioner på ”LET’S TALK HAIR

  1. Du var såå snygg i det korta håret, men ditt tjocka, fina hår passar verkligen att vara långt! Lycka till med klippningen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.