INSPIRATION TILL VARDAGSRUMMET

Livingroom_Dreams

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |

Jag har samlat på mig lite inspiration i form av inredning till vardagsrummet. Bland annat ett fint soffbord från EM som jag verkligen gillar och som jag så gärna skulle vilja ha till jul. Sedan vill Englishman absolut ha två Chesterfieldfåtöljer i skinn. Någon gång i nästa liv kanske. Eller hålla tummarna att det dyker upp på Blocket. Nu har jag börjat bo in mig i nya huset och hittat saker som jag tror skulle kunna passa bra. Har nästan inte köpt en enda pryl till hemmet hittills.

3 reaktioner på ”INSPIRATION TILL VARDAGSRUMMET

    1. Ja, det undrar jag med :( hittade ingen källa på dom men tog med som ändå. Om någon vet vart man kan få tag på liknande får ni gärna hojta <3

  1. Aw, we love the chesterfields too! Would love one for our front room but they’re just so expensive huh! One day perhaps…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.