FRÅN LONDON TILL SMÅLAND

IMG_8900.JPGBefinner mig just nu på väg ner till Småland. Jag ska hälsa på mina svärföräldrar i deras nya hus. Dom har flyttat från England till Sverige eftersom min svärfar numera jobbar i Sverige. Jättekul att ha farmor och farfar i samma land. Svängde förbi Lagerhaus på vägen och köpte den här fina ljusstaken som inflyttningspresent. Ska man bo i Sverige måste man ju ha en adventsljusstake :) Tyckte att denna var hur fin som helst.

6 reaktioner på ”FRÅN LONDON TILL SMÅLAND

  1. Oj vad fin den var! En sån där perfekt modern variant jag letat efter i…typ evigheter! :) Undrar om nåt liknande skulle finnas här på andra sidan vattnet..

  2. Men vad roligt att de bor i Sverige! Var i Småland? Nästa gång ni hälsar på dem får ni komma förbi oss också. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.