ART INSPIRATION: FEBRUARY

Art_Inspiration_Feb

1. | 2. | 3. | 4. | 5. | 6.

Den här månaden har det inte blivit så mycket inspiration av den anledningen att jag inte suttit så mycket framför datorn / scrollat med telefonen. Februari har inneburit frisk luft och dagar med familj och vänner istället. Har haft en och annan tankeställare på köpet. Stellan råkade radera min Instagram-app på telefonen och det tog nästan 2 veckor innan jag gick in på den igen.

Det fick mig att inse att jag verkligen inte behövde lägga så mycket tid på den. Hur skönt det är att inte behöva öppna en app varje gång man har en minut över. Det gjorde även att jag fick mer lust till att prioritera bloggen i första hand. Den har iofs alltid första plats av mina sociala medier.

2 reaktioner på ”ART INSPIRATION: FEBRUARY

  1. Låter såå skönt! Jag måste verkligen påminna mig själv att uppdatera instagram och gå in på Pinterest vilket känns lite tråkigt av anledningen att mina konton där är bortglömda. Men att jag inte är beroende av dem känns riktigt befriande faktiskt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.