HOW TO MAKE NAIL POLISH DRY QUICKER

Life_Hack_Nail_PolishFörra veckan fick jag bästa tipset någonsin när det gäller nagellack. Det var Englishman som hade läst att nagellack torkar fortare om man doppar fingrarna i iskallt vatten precis efter att man målat dem. Jag tycker alltid att alla lack har en tendens att ta evigheter på sig att torka, även de ”snabbtorkande”. Så detta var jag naturligtvis tvungen att prova idag.

Jag doppade mina fingrar i iskallt vatten ca 30 sekunder direkt efter att jag målat naglarna. Höll på att frysa ihjäl på kuppen, men det funkade.

Obs! Glöm inte att hälla upp det kalla vattnet innan du börjar måla. Det glömde nämligen jag :/

9 reaktioner på ”HOW TO MAKE NAIL POLISH DRY QUICKER

  1. Jag kör då alltid på snabbtorkande överlack, ett som heter Seche Vite! Man kan måla det på nagellacket när det ännu är blött, brukar bara vänta nån sekund innan jag målar på Seche Vite. Sen torkar det fort och man är ready to go! :)

  2. Kör också på Seche Vite! Det absolut bästa som finns. Men kallt vatten kanske också funkar. Dock hjälper det ju inte till att hålla lacket snyggt och skyddat som Seche gör. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.