ART THIEFS

Art_ThiefsDetta inlägget är en stor hyllning till er som läser min blogg. Tusen tack för era uppmärksamma ögon!

Idag på morgonen fick jag ett mejl från en läsare att min konst bestulits och säljs olagligt via ett konto på Instagram. Det är inte första gången detta händer och blir alltid lika förvånad hur folk har mage. Första gången det hände bestämde jag mig för att aldrig någonsin lägga upp bilder på mina konstverk utan att ha med en vattenstämpel på hela motivet. Det försvårar ju hela processen att trycka upp och sälja vidare, men med lite Photoshopskillz inte helt omöjligt. Just den biten att någon tagit bort min namnteckning OCH vattenstämpeln gör att det blir så enormt klart och tydligt att man sysslar med stöld. Riktigt lågt, för att inte tala om olagligt. Varje gång detta har inträffat har någon av mina fantastiska läsare hört av sig. Är så enormt tacksam för det.

Om ni någon gång hittar något som verkar skumt, mejla mig direkt. Alla mina tavlor är numrerade och signerade med min namnteckning. Att det nu finns kopior gör att originalen blir ännu mer värdefulla. Är det så att du läser detta och har stulit något av mina verk till försäljning, sluta med det OR I WILL FIND YOU!!!

22 reaktioner på ”ART THIEFS

 1. Fattar inte att folk ens vågar sno sånt som andra har gjort och sen sälja det och säga ”jag har gjort det här själv”. Man måste ju vara helt samvetslös. Jättetråkigt att du blir utsatt för det, hoppas det slutar någon gång! Du är fantastiskt duktig och det är såklart DU, och ingen annan, som ska få cred för den konst du gör!

 2. fy fan vad lågt! Att folk har så svårt att ta skillnad på mitt och ditt! Och sedan försöka tjäna pengar på någon annans kreativitet och talang! Usch vad hemska människor det finns! Jag har köpt flera tavlor från dig och älskar dem allihop! Och kommer köpa fler! <3 ha det gott!

 3. Fan vad tråkigt :( Jag ska också börja stämpla mina bilder, gör det när jag lägger upp på Facebook men inte på bloggen, för jag har tänkt att de sparas ju i så himla liten storlek och kommer bli pixliga om någon försöker skriva ut dom, men med lite photoshopskills så är ju inte det heller ett problem faktiskt…

  1. Ja, så har jag också tänkt. Men det verkar som om folk tror att saker man hittar på internet är fritt fram att ta. Verkligen tråkigt :(

 4. Fy vad tråkigt, att man ens kommer på tanken..
  Jag undrar var du köpt klämmarna i guld som du har satt fast bilderna i?

 5. Men FY så tråkigt! Jag förstår inte hur 1. folk har mage 2. hur de tror att INGEN på instagram skulle märka? Världen har blivit extremt liten sedan internet och sociala medier. Skäms! Jag hoppas innerligt att något kan göras åt dessa personer, böter eller dyligt! Inte okej!

 6. Så lågt! Bra att det upptäcks! Men tänk att du blivit så poppis att du blir piratkopierad :). Superfel av de som snott dina alster, men jag är såå imponerad av ditt arbete, min vän! You are the best!!

 7. Men fy så tråkigt! Jag vet hur det känns! Ska ha ögonen öppna om jag ser något liknande. Jag lägger Alltid upp bilkälla och namn på bilder som jag inte äger, då jag tycker det är en självklarhet att ägaren till bilden ska ha cred för sitt verk, synd att inte vissa förstår detta! Stå på dig, you rock!

 8. Usch så tråkigt! Du har verkligen talang och dina tavlor är to die for. Trist att folk ska stjäla. Varför kan de inte inspireras till att skapa egen konst istället?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.