FAKE

Fake_01Fake, Sara Woodrow 2015.

Ikväll har jag målat på en ny tidningstavla. Ni minns kanske att jag var med om en konststöld förra året med tre av mina Vogue-tavlor? Det visade sig faktiskt att fler illustratörer blivit utsatta av samma tjuvar och jag polisanmälde incidenten till slut. Jag fick råd av en god vän som är polis att alltid polisanmäla om det händer i framtiden också. Inte kul sådant där.

Så ikväll har jag iallafall målat på denna nya tavla. ”Fake”, heter den. Tänkte att det var ett passande namn för att knyta ihop hela historien. Dock ingen förfalskning detta, utan en Smäm original :)

16 reaktioner på ”FAKE

  1. Oooo… Äntligen en ’parhäst’ till french girls!!! :) Såå fin! Hittar den dock inte i shopen, för den kommer till försäljning hoppas jag. :) Mvh Anna

  2. Seriöst, riktiga idioter det finns! Är man så avundsjuk att man måste göra stöldgods? :O
    Jag minns när jag trodde min cykel var stulen..men det visade sig att någon hade flyttat den med flit, och ja den var låst. Jag dubbelcheckar alltid om jag har låst, har inte glömt något osv, för jag är rätt glömsk utav mig. Min mamma hittade den i närheten. Sämsta skämtet måste jag säga!

    1. Det här är ett kollage med urklipp och är en helt annan grej än att ta en exakt tavla och trycka upp. Att jämföra vore som om någon tog hela Vogue, tryckte upp med exakta artiklar och framsida och sålde för egen vinst. :) Men du har rätt att man inte bara får ta och använda loggor hursomhelst! Kollage och urklipp är en sak. Tack för din kommentar :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.