ATT STYLA ETT BARNRUM

Alfies_Rum_00Alfies_Rum_01Alfies_Rum_02Alfies_Rum_03Alfies_Rum_04Alfies_Rum_05Alfies_Rum_06Nu i helgen har jag plockat undan och städat lite i Alfies rum. När jag höll på funderade jag en del på hur jag vill dekorera där inne. Det är viktigt för mig att det ser fint ut i första hand. Inte att alla leksaker får ligga huller om buller. Englishman får panik på mig ibland, för det viktigaste är ju att leksakerna som Alfie gillar att leka med får vara framme. Men nej, det är för sjutton inte viktigast, osv. :)

Efter att vi hade gäster i februari flyttade Stellan in till Alfies rum och eftersom det har funkat så bra för dem att bo ihop har vi gjort om Stellans rum till ett lekrum. Alfies rum fungerar nu som sovrum till båda. När vi möblerade om och städade flyttade vi över alla färgglada leksaker in till Stellans rum och byggde en värld med lego, duplo, playmo och tågbanan. Det är verkligen favoritrummet att vara i på dagarna nu. Alfies rum får vara rummet där vi läser, pysslar och sover. Hur länge det förblir såhär återstår se :)Alfies_Rum_07Jag har aldrig varit så mycket för primärfärger. Gillar mer smutsiga, ljusa eller halvklara toner. Absolut inte RGB. Det är typ det värsta jag vet, så alla sådana leksaker hamnade inne i lekrummet. Fixade även till bra förvaring, så att varje grej har sin plats. Blev riktigt nöjd över denna lösningen. Och det bästa är att Alfie och Stellan älskar det.

« »