STILLHET, SOL OCH SÖNDAG

Sunny_Sunday_01
Sunny_Sunday_03
Sunny_Sunday_02Idag har jag flyttat ner en gammal bänk från övervåningen ner till vardagsrummet och fortsatt med min ommöblering / städning. Ska lägga upp lite bilder från Alfies rum som jag tog idag samtidigt som jag tog de här bilderna.

Mitt stackars olivträd klarade sig inte så bra över vintern. Är det någon som vet om det finns chans att det tar sig om det får stå ute i sommar? Jag tänker att ett träd väl borde kunna få nya blad om de får stå sig ett tag. Någon med erfarenhet av olivträd där ute?

4 reaktioner på ”STILLHET, SOL OCH SÖNDAG

  1. Ingen fara – de brukar fälla sina blad så där. De mår bra av att stå ute bara det inte blir kallare än 10 grader på natten men vänj den gradvis vid utemiljön!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.