BACK IN THE WOODS

Home_01 Home_02 Home_03 Home_04 Home_05 Home_06Sovmorgon idag. Så skönt att vara hemma i skogen igen. Gårdagen spenderades med att städa hela huset så idag njuter jag bara av att vara. Så glad och tacksam för alla fina hälsningar i samband med nya kollektionen för Kosta Boda. Tusen tack! Blir så glad och varm i hjärtat av att läsa och höra.

Nu väntar jag på att Stellan ska vakna och sedan sak jag fixa lunch. Hoppas att ni får en fin lördag.

3 reaktioner på ”BACK IN THE WOODS

  1. HEJ!
    Nu har jag äntligen kommit igång med en ny blogg på blogg.se. Jag hoppas att både nya läsare och ni som följt mina gamla bloggar hittar till mig.
    Tipsandstuff bloggen är som den låter, massor med härliga tips och tricks men också om min vardag!

    Hoppas vi ses!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.