HELA KOLLEKTIONEN

Guardian_Angel_Infinity_Kosta_Boda_Sara_Woodrow Såhär ser alla nyheterna ut för Kosta Boda.

”Guardian Angel” består av vinglas i tre olika färger och en karaff. När Kosta Boda bad mig att komma på en idé för ett vinglas ville jag verkligen göra något som var lite annorlunda. Jag älskar att skapa vackra saker som har en historia eller en känsla och ”Guardian Angel” har många känslor knutna till den. Jag tänker ofta att det finns någon eller något som vakar över mig. Vart jag än befinner mig är det en trygg tanke att ha med mig. Jag vill att den ska förmedla känslor som ömhet, kärlek och beskydd. Därför är vingarna formade som ett hjärta.

”Infinity” består av en vas, en liten skål och en stor skål. Hon speglar min favorittyp av tjej. Jag ville fånga en känsla av frihet genom att låta hennes hår sväva över hela formen på glaset. Innan jag började med de här kollektionerna ville jag skapa något som jag inte sett förut och jag är så glad över hur resultatet blev.

19 reaktioner på ”HELA KOLLEKTIONEN

  1. Gud vad roligt Sara! Älskar vinglasen, speciellt de rosa! Du är verkligen otroligt duktig!
    Tack för en väldigt inspirerande blogg! :)
    Kram

    1. Tusen tack! :) Jag målar de första exemplaren, sedan har Kosta Boda anställda som är proffs på att måla på glas. Charlotta heter hon som målar mina grejer :) <3

  2. Så himla fina! :) Älskar formen både på vingarna/hjärtat och tjejens hår. Är nog första gången jag sett målade glas som jag kan tänka mej att skaffa. När var det de skulle komma ut i butik? Vilka butiker kommer de finnas i, om du vet det?

    1. Tusen tack. Glasen kommer att säljas i 2-pack för 799 kr. Alla priser finns på Kosta Bodas hemsida :) Jag får återkomma om vart dom kommer att säljas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.