ERA BILDER PÅ TEMAT ROSA

Torsdagstemat_Era_BilderMitt bidrag till temat ROSA såg ni ju i förra inlägget, så i detta inlägget tänkte jag att vi skulle titta på era bidrag. Här är några bilder som kommit in hittills. Så fina! Lämna en kommentar i det här inlägget eller tagga mig på instagram @smamie / #torsdagstema så uppdaterar jag med fler bilder under dagen. Säg till om jag har glömt någon!

Klicka på siffrorna för att komma till respektive teckning. 1, 2 , 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18.

Temasättare: Artemilia, Anna Synnerö, Bokkei, Lady Thirty, Nollfemnolltvå, SMÄM.

17 reaktioner på ”ERA BILDER PÅ TEMAT ROSA

 1. Hahah, självklart! Enda gången jag bestämt mig för att vara med på ”torsdagstema” så pajjar allt ihop när jag är hemifråm = har inget Photoshop och inte heller några ”traditionella ritprylar”.

  Så vad blev det då? (Skam den som ger sig ;) ) Det blev en PPD – Pink Paint Doll. Fick göra den i Paint till 90% och satan i gatan vad pixligt och krångligt! :) Nåja, vi hade iallafall något att skratta åt här när datorn vägrade samarbeta och detta blev lösningen. :)

  https://cdn1.cdnme.se/4437879/7-3/frage3_5436b8faddf2b36329d325f4.jpg

   1. Jag heter saratornebohm . Kan vara för att jag har haft inställningen ”privat” . Hade hoppats slippa ändra, men jag har gjort det nu. Taggade bilden också, men det funkar kanske inte heller om man är ”privat”.

    1. Nej, det syns inte när man är privat. Men jag lägger upp din bild så kan du ändra till privat sen om du vill :)

    2. Vill du att jag länkar till din IG? Gjorde inte det nu för jag tänkte du kanske ville vara privat. Säg till så kan jag ändra <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.